Joko luit: Hir­vi­kan­ta näyttää kään­ty­neen kasvuun

Viikon visa: Joko ko­kei­lit miten hyvin tunnet Kuu­sa­mon Erä-Vei­kot?

Toimittajalta: Läheltä piti -ti­lan­ne säi­käyt­ti

Mainos: Koillissanomat Digi talvitarjouksena 5 kk nyt vain 38,70 €! Tilaa tästä

Tilaajille

Pal­lo-Kar­hu­jen pe­rus­ta­jiin kuuluva Es­ko,88, jälleen len­to­pal­lo­kat­so­mos­sa – "a­vaus­pe­li näyttää jo suun­taa"

Kuusamo

Lentopallon naisten Mestaruusliigan kausi 2022-23 käynnistyi Pölkky Kuusamon osalta viime kevään finaalivastustajan LP Kangasalan kohtaamisella lauantai-iltana Kuusamossa.

Ennen ottelua pitkän linjan lentopallomies, Kuusamon Pallo-Karhujen perustajajäseniin lukeutuva Esko Imponen kertoi tunnelmiaan ja odotuksiaan kauden osalta. Imposen mukaan tässä vaiheessa on vielä vaikea sanoa mitä oikein kaudelta odottaa – varsinkin, kun joukkue on uusiutunut lähes täysin.

– Se ottaa oman aikansa, että peli alkaa kulkea. Tämä peli näyttää jo suuntaa missä ollaan menossa.

Kuusamon Pallo-Karhujen perustajiin kuuluva Esko Imponen on seurannut Pölkky Kuusamon otteluita aktiivisesti Kuusamon liikuntakeskuksessa.
Kuusamon Pallo-Karhujen perustajiin kuuluva Esko Imponen on seurannut Pölkky Kuusamon otteluita aktiivisesti Kuusamon liikuntakeskuksessa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ma, ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Päivittäiset uutiset sähköpostiisi