Tilaajille

Pihla, Annu ja Kaisa tu­tus­tui­vat Kuu­sa­mon me­nes­tyk­sek­kää­seen hä­vik­ki­ruo­ka­ja­ke­luun ja pitivät ko­ke­mas­taan: "Onhan se hienoa, että nämä tulevat hyö­ty­käyt­töön"

Hävikkiruokaa on jaettu nyt kuusitoista kertaa Kuusamossa.

Pihla ja Annu Korhonen pääsivät maistamaan pullia äitinsä Kaisa Korhosen kanssa Kumppanuustalo Nuotan hävikkijakelussa.
Pihla ja Annu Korhonen pääsivät maistamaan pullia äitinsä Kaisa Korhosen kanssa Kumppanuustalo Nuotan hävikkijakelussa.
Kuva: Mikko Halvari

Helmikuussa Kuusamossa alkanut hävikkiruuan jako on herättänyt paikallisissa runsaasti kiinnostusta. Kaisa Korhonen oli lastensa Pihlan ja Annun kanssa perjantaina Kumppanuustalo Nuotan jakopisteellä tutustumassa toimintaan. Kerta on ensimmäinen ja se on tehnyt vaikutuksen heihin.

– Tulimme uteliaisuuttamme katsomaan, että millaista täällä on. Onhan se hienoa, että nämä hävikkiruuat tulevat hyötykäyttöön, Korhonen kertoo.