Taas se tulee, yhtä yllättäen ja varoituksetta kuin aiempinakin vuosina, syksy. Värikäs vuodenaika ei saavu yksin, vaan tuo mukanaan monenlaisia tunteita mieleen: joku iloitsee puiden värikirjosta, toinen on onnessaan viilenevistä illoista villasukkineen ja -paitoineen. Kylmään taittuvat kelit ja koko ajan vähenevä valon määrä tuovat kuitenkin monelle rinta-alaan alakuloa, murheisuutta ja ihan vain yleistä syksyahdistusta, mutta näitä vastaan voi onneksi taistella monin keinoin. Tässäpä niistä yksi: lohdulliset ja herkulliset pastat.
Rukalla sijaitsevan italialaistyyppisen ravintola Vespinon keittiöpäällikkö Tommi Tuovila sekä yrittäjä Henrik Riipinen näyttivät Koillissanomille, kuinka syntyvät herkulliset pasta-annokset syksyisiin iltoihin.