Viikon visa: Testaa miten hyvin tunnet ajo­neu­vot ja lii­ken­ne­sään­nöt

Minne mennä: PaKa:n jää­kiek­ko­kau­si alkaa – kaikkea tätä ja paljon muuta on tar­jol­la Koil­lis­maan ta­pah­tu­mis­sa

Pääkirjoitus: Mihin suun­taan laiva lopulta kään­tyy?

Mainos: Syksyn supertarjouksena Koillissanomat Digi + Lehti 4 kk vain 59 €, tilaa tästä!

Tilaajille

"Pitkää pinnaa ja paljon pu­na­vii­niä" – Näillä vin­keil­lä syn­ty­vät syksyn loh­dul­li­sim­mat pastat

Taas se tulee, yhtä yllättäen ja varoituksetta kuin aiempinakin vuosina, syksy. Värikäs vuodenaika ei saavu yksin, vaan tuo mukanaan monenlaisia tunteita mieleen: joku iloitsee puiden värikirjosta, toinen on onnessaan viilenevistä illoista villasukkineen ja -paitoineen. Kylmään taittuvat kelit ja koko ajan vähenevä valon määrä tuovat kuitenkin monelle rinta-alaan alakuloa, murheisuutta ja ihan vain yleistä syksyahdistusta, mutta näitä vastaan voi onneksi taistella monin keinoin. Tässäpä niistä yksi: lohdulliset ja herkulliset pastat.

Rukalla sijaitsevan italialaistyyppisen ravintola Vespinon keittiöpäällikkö Tommi Tuovila sekä yrittäjä Henrik Riipinen näyttivät Koillissanomille, kuinka syntyvät herkulliset pasta-annokset syksyisiin iltoihin.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.