Joko luit: Ruka Nor­di­cis­sa alkaa kaik­kien kolmen lajien maail­man­cu­pit – fluo­ri­tes­taus tuo uutta vipinää sta­dio­nil­le

Viikon kysymys: Uskotko opis­ke­li­joi­den kou­lu­val­tauk­sil­la olevan vai­ku­tus­ta hal­li­tuk­sen työs­ken­te­lyyn?

Kuvaajalta: Pu­hu­taan asiois­ta niiden oi­keil­la nimillä ja jä­te­tään mark­ki­noin­ti­ter­mit mai­nok­siin

Mainos: Tutustu Koillissanomat Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Reseptit
Näin valmistat tuorepastaa Vespinon tapaan

Näin val­mis­tat tuo­re­pas­taa Ves­pi­non tapaan

26.08.2023 12:00
Tilaajille
"Pitkää pinnaa ja paljon punaviiniä" – Näillä vinkeillä syntyvät syksyn lohdullisimmat pastat

"Pitkää pinnaa ja paljon pu­na­vii­niä" – Näillä vin­keil­lä syn­ty­vät syksyn loh­dul­li­sim­mat pastat

26.08.2023 12:00 1
Tilaajille
Pääsiäisenä pöytä notkuu – näin teet maistuvan karitsapadan ja sille raikkaan jälkiruuan

Pää­siäi­se­nä pöytä notkuu – näin teet mais­tu­van ka­rit­sa­pa­dan ja sille raik­kaan jäl­ki­ruuan

14.04.2022 17:00
Tilaajille
Keitoista ja pataruuista lämpöä talveen – katso tästä talviset reseptivinkit

Kei­tois­ta ja pa­ta­ruuis­ta lämpöä talveen – katso tästä tal­vi­set re­sep­ti­vin­kit

02.01.2022 17:00
Tilaajille
Miltä maistuisi savustettu poronsydän tai verikreemi – Palkittu kokki Anssi Riihimäki kehittelee uusia pororeseptejä

Miltä mais­tui­si sa­vus­tet­tu po­ron­sy­dän tai ve­ri­kree­mi – Pal­kit­tu kokki Anssi Rii­hi­mä­ki ke­hit­te­lee uusia po­ro­re­sep­te­jä

31.12.2021 11:00
Tilaajille
Hillasta on monenlaisiin herkkuihin - katso tästä ohjeet soiden herkun monipuoliseen käyttöön

Hil­las­ta on mo­nen­lai­siin herk­kui­hin - katso tästä ohjeet soiden herkun mo­ni­puo­li­seen käyt­töön

27.07.2021 19:00
Tilaajille