Toimittajalta: Erään­lai­set Dahl­ma­nin partyt

Viikonvaihde-juttu: Oksanan ja Ihorin perhe päätyi Her­so­nis­ta Kuu­sa­moon, pa­ko­mat­ka kesti 8 päivää

Mainos: Tutustu Koillissanomat Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Miltä mais­tui­si sa­vus­tet­tu po­ron­sy­dän tai ve­ri­kree­mi – Pal­kit­tu kokki Anssi Rii­hi­mä­ki ke­hit­te­lee uusia po­ro­re­sep­te­jä

Perinneruokahankkeessa päivitetään kotitalousopetusta ja ravintoloiden ruokalistoja.

Kokki Anssi Riihimäen suunnittelemassa maistelumenussa etsittiin uusia makuyhdistelmiä Lapin ravintoloille. Kotapäivällisille hän toisi tarjolle maksaruokia ja raivaisi ruokalistoille tilaa paikallisista raaka-aineista valmistetuille annoksille.
Kokki Anssi Riihimäen suunnittelemassa maistelumenussa etsittiin uusia makuyhdistelmiä Lapin ravintoloille. Kotapäivällisille hän toisi tarjolle maksaruokia ja raivaisi ruokalistoille tilaa paikallisista raaka-aineista valmistetuille annoksille.
Kuva: Katja Palmqvist

Perinteiset pororeseptit perustuvat osittain raaka-aineisiin, joiden saatavuus on kausittaista ja haastavaa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.