Joko luit: Hir­vi­kan­ta näyttää kään­ty­neen kasvuun

Viikon visa: Joko ko­kei­lit miten hyvin tunnet Kuu­sa­mon Erä-Vei­kot?

Toimittajalta: Läheltä piti -ti­lan­ne säi­käyt­ti

Mainos: Koillissanomat Digi talvitarjouksena 5 kk nyt vain 38,70 €! Tilaa tästä

Tilaajille

Poh­joi­sen jää­kiek­ko­ty­töil­le mes­ta­ruus, Pal­lo-Kar­hu­jen Anna Aikio toimi kap­tee­ni­na ja vas­taan­ot­ti po­kaa­lin kiek­ko­le­gen­da Saku Koi­vul­ta

Mini Aurora Cup -mestaruuden voittanut Rovaniemen Kiekon alla pelanneen U12-joukkueen jäsenet tulivat viidestä eri seurasta.
Mini Aurora Cup -mestaruuden voittanut Rovaniemen Kiekon alla pelanneen U12-joukkueen jäsenet tulivat viidestä eri seurasta.
Kuva: Anni Tuominen

Valtakunnallinen U10- ja U12-tyttöjen turnaus Mini Aurora Cup kokosi  22.- 23. huhtikuuta yli 400 tyttökiekkoilijaa Turkuun.  Kuusamosta, Posiolta, Rovaniemeltä ja Kemijärveltä koottu, Rovaniemen Kiekon väreissä pelannut U12-yhdistelmäjoukkue korjasi turnauksessa viimevuotisen kauneusvirheensä, ja vei kultamitalit ja voittopokaalin mennessään pohjoiseen, mestarijoukkueen laatimassa tiedotteessa iloitaan.

Kiekkotyttöjen nuorimpien ikäluokkien suhteen valtikka on parhaillaan tukevasti pohjoisen käsissä, kun turnauksen kakkoseksi sijoittui Tornion IHC ja kolmanneksi viimevuotinen voittaja Haapajärven Kiilat.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ma, ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Päivittäiset uutiset sähköpostiisi