Juuri nyt: Pölkky hukkasi mah­dol­li­suu­ten­sa 3-0-voit­toon Hä­meen­lin­nan noustua kol­man­nes­sa erässä takaa ohi, nel­jän­nen erän voiton myötä pisteet jäivät kui­ten­kin Kuu­sa­moon

Joko luit: Matti Suur-Ha­ma­ri Linnan juhliin kol­mat­ta kertaa – kil­pa­uran­sa päät­tä­nyt pa­ra­lu­mi­lau­tai­li­ja ryhtyi ur­hei­lu­vä­li­ne­myy­jäk­si: "Olen opet­te­le­mas­sa ta­val­li­sen ihmisen arkea"

Mainos: Koillissanomien joulutarjous: Koillissanomat Digi + Lehti 2 kk vain 35 euroa, tilaa tästä!

Tilaajille

Poik­keus­ti­lan­ne pakotti hi­das­ta­maan, mutta Ruska Laukan yrit­tä­jä haluaa käyttää va­pau­tu­neen ajan hyö­dyk­si: "Nor­maa­lis­ti ehtii lähinnä pyö­rit­tää arkea, mutta nyt olemme re­vi­tel­leet laa­ti­kon ul­ko­puo­lel­la"

Sosiaalipedagogisessa hevostoiminnassa tärkeintä on yhteistyö ja yhteisöllisyys. Nyt esimerkiksi videopuhelut luovat tunnetta siitä, että asiakkaat kuuluvat edelleen talliyhteisöön, vaikka eivät välttämättä kaikki pääsekään fyysisesti paikalle.Monipuolisia hevospalveluita tarjoavan Ruska Laukan tallipihan kinokseen on tuiskahtanut kaksi pääsiäisnoitaa, joista törmäyksen jäljiltä näkyvissä ovat vain mekot, saappaat ja luutien harjasosat. Aurinko paistaa ja keväthanki kiiltää.

Pihalla vastaan käyskentelee eläkepäiviään viettävä 25-vuotias suomenhevostamma Sapiina perässään Ruska Laukan ja Ronivaaran tilan yrittäjä Sanna Kallunki.

– Tässä tilanteessa on tärkeää pitää kiinni asioista, jotka tuovat hymyn huulille, Kallunki sanoo pääsiäisnoitiin viitaten.Lue digiä _3 kk vain 1 kk hinnalla_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.