Juuri nyt: Pölkky hukkasi mah­dol­li­suu­ten­sa 3-0-voit­toon Hä­meen­lin­nan noustua kol­man­nes­sa erässä takaa ohi, nel­jän­nen erän voiton myötä pisteet jäivät kui­ten­kin Kuu­sa­moon

Joko luit: Matti Suur-Ha­ma­ri Linnan juhliin kol­mat­ta kertaa – kil­pa­uran­sa päät­tä­nyt pa­ra­lu­mi­lau­tai­li­ja ryhtyi ur­hei­lu­vä­li­ne­myy­jäk­si: "Olen opet­te­le­mas­sa ta­val­li­sen ihmisen arkea"

Toimittajalta: Olisiko nyt hyvä aika miettiä käy­te­tyn lahjan an­ta­mis­ta? Suurin osa suo­ma­lai­sis­ta ottaisi vastaan käy­te­tyn lahjan, mutta vain puolet on sel­lai­sen saanut

Mainos: Tutustu Koillissanomat Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Po­lii­sin sel­vi­tys: ala­ikäis­ten vä­ki­val­ta li­sään­ty­nyt mer­kit­tä­väs­ti – kasvu näkyy Oulun po­lii­si­lai­tok­sen maa­seu­tu­mai­sis­sa kun­nis­sa

"Kyse ei ole nahistelusta vaan jopa silmittömästä hakkaamisesta tai maassa makaavan potkimisesta", kertoo nuorten tekemien rikosten tutkinnanjohtaja.

Alaikäisten väkivaltarikosepäilyjen määrä on kasvanut Suomessa.

Poliisin julkaiseman selvityksen mukaan erityisesti alle 15-vuotiaiden nuorten väkivaltarikosepäilyjen määrä on lisääntynyt viime vuosina merkittävästi.

Prosentuaalisesti eniten ovat lisääntyneet epäilyt nuorten tekemistä henkirikoksista, henkirikoksen yrityksistä ja törkeistä ryöstöistä. Myös pahoinpitelyepäilyjen määrä on kasvanut.

Nuorten väkivaltarikollisuus on kasvanut sekä kaupunkimaisissa, taajaan asutuissa kunnissa että maaseutumaisissa kunnissa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.