Posion kunta hel­pot­taa ase­ma­kaa­va-alueen ra­ken­ta­mis­ta, kun­nan­joh­ta­ja näyttää mallia os­ta­mal­la tontin – "Tällä het­kel­lä kat­se­lem­me ta­lo­ku­via"

Mainos: Tilaa tästä jat­ku­van ti­laa­jan etuna ys­tä­väl­le Koil­lis­sa­no­mat Digi alle puoleen hin­taan: 3 kk 14,90 €. Saat lahjan myös it­sel­le­si!

Tilaajille

Po­siol­la ko­ro­na­ro­ko­tuk­siin ris­ki­ryh­mien lisäksi 60-69-vuo­tiaat sekä pitkään paik­ka­kun­nal­la oles­ke­le­vat ul­ko­paik­ka­kun­ta­lai­set

Koronarokotukset jatkuvat Posiolla. Yli 70-vuotiaiden rokotukset ovat loppusuoralla ja nyt jatketaan alle 70-vuotiaiden riskiryhmien rokotuksilla, kerrotaan Posion kunnan tiedotteessa.

Rokotusajanvaraukseen voivat ilmoittautua nyt ilmoittautua myös riskiryhmäläiset, joilla on hengitystä haittaava neurologinen sairaus tai tila, immuunipuolustusta heikentävä lääkehoito autoimmuunisairauteen,  vaikea krooninen maksasairaus, tyypin 1 diabetes tai lisämunuaisen vajaatoiminta, uniapnea, psykoosisairaus tai sairaalloinen lihavuus, kerrotaan tiedotteessa