Viikon visa: Testaa miten hyvin tunnet ajo­neu­vot ja lii­ken­ne­sään­nöt

Minne mennä: PaKa:n jää­kiek­ko­kau­si alkaa – kaikkea tätä ja paljon muuta on tar­jol­la Koil­lis­maan ta­pah­tu­mis­sa

Pääkirjoitus: Mihin suun­taan laiva lopulta kään­tyy?

Mainos: Syksyn supertarjouksena Koillissanomat Digi + Lehti 4 kk vain 59 €, tilaa tästä!

Radio Kaleva kuuluu jat­kos­sa Kuu­sa­mos­sa­kin – Lupa tuli nel­jäl­le uudelle paik­ka­kun­nal­le ja kohta kuu­lu­vuus­alue kattaa lähes koko Poh­jois-Poh­jan­maan

Radio Kalevan päätoimittaja Sini Salmirinne uudet lähetinpaikkakunnat ovat Radio Kalevalle iloinen ja luonteva laajentumissuunta.
Radio Kalevan päätoimittaja Sini Salmirinne uudet lähetinpaikkakunnat ovat Radio Kalevalle iloinen ja luonteva laajentumissuunta.

Radio Kalevan kuuluvuusalue laajenee selvästi nykyisestään, sillä Liikenne- ja viestintävirasto Traficom on myöntänyt Kaleva365 Oy:lle toimiluvan neljälle uudelle paikkakunnalle.

Uudet lähetinpaikkakunnat ovat Kuusamo, Pudasjärvi, Ii ja Haapavesi.

Iin ja Haapaveden taajuudet on otettu käyttöön jo joulukuussa. Kuusamon ja Pudasjärven alueella Radio Kalevan lähetykset käynnistyvät helmikuussa. Tämän lisäksi kanava kuuluu alkuvuodesta lähtien myös Rovaniemellä.

Oulun pohjoispuolella Radio Kalevan kuuluvuusalue yltää Kemiin. Kuusamon lähettimen kuuluvuus ulottuu pohjoisen suuntaan lähes Kemijärvelle saakka.

Oulun eteläpuolella Haapaveden lähetin kattaa suurimman osa eteläisen Pohjois-Pohjanmaan kunnista.

Radio Kaleva aloitti toimintansa tämän vuoden helmikuussa Oulun ja Raahen seuduilla. Kesän alusta lähtien kanavaa on voinut kuunnella myös Taivalkoskella.

Radio Kalevan lähetyspaikkakuntien taajuudet

Oulu 95,0 MHz

Haapavesi 94,3 MHz

Ii 96,0 MHz

Kuusamo 88,0 MHz

Pudasjärvi 89,8 MHz

Raahe 95,7 MHz

Rovaniemi 89,3 MHz

Taivalkoski 102,2 MHz

Koillissanomat ja Radio Kaleva ovat osa Kaleva Mediaa.

Juttua päivitetty: 2.2.2023 klo 15.35: Lisätty tieto Koillissanomien ja Radio Kalevan kuulumisesta samaan Kaleva Media -konserniin.