Viikonvaihde: Ko­rouo­man pio­nee­rin mat­kas­sa Rus­keal­la vir­ral­la

Menot: Nappaa tästä vinkit Koil­lis­maan me­noi­hin

Toimittajalta: Oman alan va­lit­se­mi­nen voi olla ta­sa­pai­not­te­lua in­to­hi­mon ja käy­tän­nön vä­lil­lä.

Mainos: Koillissanomat Digi talvitarjouksena 5 kk nyt vain 38,70 €! Tilaa tästä

Tilaajille

Ronja Salmi, mitä mietit Ru­kal­la? Kir­jai­li­ja-juon­ta­ja kir­joit­taa Rukalla ro­maa­nia ja ihas­te­lee nuos­ka­lun­ta: "Siinä sana, jonka olin ehtinyt unoh­taa"

Juontaja-kirjailija Ronja Salmi kertoo Instagram-päivityksessään, miten hänellä on nyt takana viikko Rukalla henkilökohtaisessa kirjoittajaresidenssissä.

– Käytännössä siis kökin mökissä, yritin tehdä romaania ja ulkoilla lumilautailun merkeissä. Molemmat aktiviteetit tuottivat tulosta. Kirjoittamisessa sain hetken kiinni siitä miten halun kirjoittaa, tätä juhla kesti kahden päivän ajan, ja lautailussa etenin häpeästä hauskuuden puolelle, Salmi kertoo.

Rukan valkoinen maa saa Salmen  ylistämään pohjoisen maisemaa.

– Oli aivan ihanaa herätä yhtenä aamulla, vetää verho syrjään ja nähdä valkoinen maa. Tuntui aivan joululta! Olen viimeksi ehkä kaksi vuotta sitten kuullut nuoskalumen jalan alla. Siinä sana jonka olin myös ehtinyt unohtaa. Kävelin rinteille ja mietin mitä sanoisin tästä lumesta... No nuoska tietenkin!

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ma, ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Päivittäiset uutiset sähköpostiisi