TOIMITTAJALTA: Len­to­pal­lo­ke­vään rat­kai­su­het­ket lä­hes­ty­vät – Pölkky Kuu­sa­mon vä­him­mäis­ta­voit­tee­na run­ko­sar­jas­sa pitää olla kol­man­nen sijan säi­lyt­tä­mi­nen

Mainos: Tilaa Koillissanomat Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 3 kk 35,70 € + 2 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Ruoan­lai­ton kautta hy­vin­voin­tia Tai­val­kos­kel­la työ­elä­män ul­ko­puo­lel­la ole­vil­le mie­hil­le – kurssi ko­koon­tuu Tolokun tuvalla vielä kaksi kertaa

Maanantaina kurssilla tehtiin muun muassa jauhelihakastiketta, linssikeittoa ja omenapaistosta. Jani Mikkola maistelee.
Maanantaina kurssilla tehtiin muun muassa jauhelihakastiketta, linssikeittoa ja omenapaistosta. Jani Mikkola maistelee.
Kuva: Siru Väisänen

Taivalkoskella työikäisillä, työelämän ulkopuolella olevilla miehillä on mahdollisuus parantaa työkuntoaan ja oppia uusia taitoja arkensa sujuvoittamiseksi osallistumalla Hyvinvointia ruoasta -ruoanvalmistusryhmään.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.