Joko luit: Kuu­sa­mon Vuoden mök­ki­läi­sen Pekka Er­vas­tin en­si­kos­ke­tus mökillä vie­tet­tyyn aikaan ta­pah­tui jo lap­suu­des­saan

Viikon kysymys: Hyö­dyn­sit­kö Black Friday tai Cyber Monday tar­jous­kam­pan­joi­ta?

Toimittajalta: "Mon­ta­ko pan­de­miaa lai­te­taan, kaksi, kolme vai neljä?"

Mainos: Tutustu Koillissanomat Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Ruus­ka­nen nautti mah­ta­vas­ta tun­nel­mas­ta – Erä-Veik­ko­jen hiih­tä­jä sivakoi Rukan 10 ki­lo­met­ril­lä sijalle 41

Kuusamo

Kuusamon Erä-Veikkojen Arsi Ruuskanen avasi kauden maailmancupissa hiihtämällä Rukalla lauantaina 10 kilometrin perinteisen hiihtotavan kilpailussa sijalle 41. Ruuskanen hävisi kisan voittajalle Johannes Hoesflöt Klaebolle hiukan yli puolitoista minuuttia.

– Kohtalaisen tyytyväinen voi olla. Oli nopea lenkki ja tunnelma oli mahtava. Mukava oli avata maailmancup-kausi, Ruuskanen kertoi kisan jälkeen.

Ruuskasen valmistautumista kauteen ovat häirinneet sairastelut. Viime viikonloppuna hän hiihti talven ensimmäisen kisansa Taivalkoskella, jossa hän hiihti 15 kilometrin vapaan Suomen Cupin kisassa 12:ksi. Ruuskanen olikin tilanteeseen nähden tyytyväinen hiihtoonsa.

– Taivalkoskeen verrattuna eteenpäin on taas menty. Kyllä ne (sairastelut) parasta tehoa ovat vieneet suorituskyvystä. Tehoharjoitteita on aika vähän alla. Kympillä tällaiselle liukkaalle kelille saa koko ajan takoa ja pitää olla suorituskykyä, jos haluaa pärjätä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.