Tuomio: Nis­sin­vaa­ran koulun suun­nit­te­li­ja va­hin­gon­kor­vauk­seen van­has­ta suun­nit­te­lu-ura­kas­taan

Joko luit: Pal­lo-Kar­hu­jen edustus aloit­taa jo pian val­mis­tau­tu­mi­sen ensi kauteen – Kai Puonti jatkaa pää­val­men­ta­ja­na

Toimittajalta: Onko di­gi­ta­li­saa­tio hyvä vai huono asia?

Mainos: Koillissanomat Digi talvitarjouksena 5 kk nyt vain 38,70 €! Tilaa tästä

Tilaajille

Seppo Lin­ja­kum­pu vaihtoi kesällä va­paal­le, mutta vauhti ei hil­jen­ty­nyt – Hän puuhaa edel­leen Nor­di­cis­sa, vai­kut­taa kun­ta­po­li­tii­kas­sa ja liik­kuu: ”250 lii­kun­ta­päi­vää tulee edel­leen­kin”

Seppo Linjakumpu sai tänä vuonna Koillissanomien myöntämän Antti-Patsaan. Kuusamon Erä-Veikkojen toiminnanjohtajan paikalta kesällä eläkkeelle jääneen miehen elämään kuuluu edelleen liikunta ja kisoissa avustaminen.

20 vuotta Ruka Nordicin pääsihteerinä ja 14 vuotta Kuusamon Erä-Veikkojen toiminnanjohtajana työskennellyt Seppo Linjakumpu jäi kesällä pestistään eläkkeelle.
20 vuotta Ruka Nordicin pääsihteerinä ja 14 vuotta Kuusamon Erä-Veikkojen toiminnanjohtajana työskennellyt Seppo Linjakumpu jäi kesällä pestistään eläkkeelle.
Kuva: Mikko Halvari /Arkistokuva

20 vuotta Ruka Nordicin pääsihteerinä ja 14 vuotta Kuusamon Erä-Veikkojen toiminnanjohtajana työskennellyt Seppo Linjakumpu jäi kesällä pestistään eläkkeelle, mutta vauhti ei ole ainakaan hiljentynyt yhtään. Vasaraperällä on hoidettavana kaksi taloa, joista toista Linjakumpu on remontoinut viime aikoina vesivahingon jäljiltä. Myös yhteisten asioiden hoitoon löytyi uusi vaikuttamisen areena.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ma, ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Päivittäiset uutiset sähköpostiisi