Tuomio: Nis­sin­vaa­ran koulun suun­nit­te­li­ja va­hin­gon­kor­vauk­seen van­has­ta suun­nit­te­lu-ura­kas­taan

Viikon kysymys: Onko mie­les­tä­si oi­keu­tet­tua, että yk­si­tyis­tä mal­min­et­sin­tää ra­hoi­te­taan valtion kas­sas­ta?

Kuvaajalta: Ur­hei­li­ja, edes­ot­ta­muk­sia kat­so­taan poik­keuk­set­ta suu­ren­nus­la­sin läpi – käyt­täy­dy kuten esi­ku­van kuuluu

Mainos: Koillissanomat Digi talvitarjouksena 5 kk nyt vain 38,70 €! Tilaa tästä

Tilaajille

Täällä Posion taa­ja­mas­sa on jo kol­men­lai­sia autojen säh­kö­la­taus­pis­tei­tä – ­tar­jon­taa tuli parissa vuo­des­sa lisää ja kun­ta­lai­sa­loi­te ehti van­hen­tua

Autojen latauspiste Posion S-market Aholan pihalla. Tarjolla on kolme CCS-tyypin pistoketta ja yksi CHAdeMO-tyypin pistoke.
Autojen latauspiste Posion S-market Aholan pihalla. Tarjolla on kolme CCS-tyypin pistoketta ja yksi CHAdeMO-tyypin pistoke.
Kuva: Reino Hämeenniemi

Posion kuntaan pari vuotta sitten tehty kuntalaisaloite sähköautojen pikalaturien saamisesta kunnan alueelle eteni hitaasti. Aiheesta oli koonti tiistaina kokoontuvan kunnan tulevaisuusvaliokunnan esityslistalla. Valiokunta merkitsisi aloitteen tiedoksi. Asia käy vielä kunnanhallituksessa.

Valiokunnan mukaan kunnan ei tarvitse erikseen edistää pikalaturien saamista, sillä taajama-alueella on useita yritysten ylläpitämiä sähköautojen latauspisteitä sekä pikalatauspisteitä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ma, ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Päivittäiset uutiset sähköpostiisi