Joko luit: "Sil­loin räjähti rengas ja rupesi nä­ky­mään liek­ke­jä" – katso kuinka Posion pa­lo­mie­het tal­tut­ti­vat lii­ken­ne­pa­lon

Minne mennä: Ka­rao­ke­kar­ne­vaa­lit Ru­kal­la, nuo­ral­la­tans­sia Kuu­sin­ki­joen Myl­ly­kos­kel­la – katso Koil­lis­maan ta­pah­tu­mat

Mainos: Syksyn supertarjouksena Koillissanomat Digi 4 kk vain 29 €, tilaa tästä!

Tilaajille

Tai­val­kos­ke­lais­ten so­me­vai­kut­ta­jien Jaakko ja Niina Polon Team Pulu -Ins­ta­gram-ti­lin videot ke­rää­vät jopa kaksi mil­joo­naa näyt­tö­ker­taa – Jaakko Polo: "Enää ei voi kulkea oikeen missään sillä ta­val­la, että kukaan ei tun­nis­tai­si"

Taivalkoskelaiset Jaakko ja Niina Polo uskovat heidän somesuosionsa perustuvan siihen, että he osaavat nauraa itselleen. Pariskunta tekee videoita Instagramiin ja TikTokiin.

Taivalkoski
Jaakko ja Niina Polo tutustuivat TikTokissa keväällä 2021. Jaakko Polo on kotoisin Taivalkoskelta ja Niina Polo on lähtöisin Nokialta.
Jaakko ja Niina Polo tutustuivat TikTokissa keväällä 2021. Jaakko Polo on kotoisin Taivalkoskelta ja Niina Polo on lähtöisin Nokialta.
Kuva: Jussi Väätäinen

Miten suosittu somesisältö syntyy? Tähän kysymykseen vastauksen tietävät taivalkoskelaiset somevaikuttajat Jaakko ja Niina Polo, jotka tekevät Instagramiin ja TikTok-sovellukseen suosittuja parisuhdehuumorivideoita.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.