Mainos: Tilaa Koillissanomat Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 3 kk 35,70 € + 2 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Kolumni
Tilaajille

Toi­mit­ta­jal­ta: Yrit­tä­jien ja kunnan edus­ta­jien aa­mu­kah­veil­la lin­ja­taan, miten nous­taan Suomen yrit­tä­jä­myön­tei­sem­mäk­si kun­nak­si

Posion kunnan edustajat ja posiolaiset yrittäjät nauttivat yhdessä aamupuuron ja hörppäävät kahvit päälle torstaina aamutuimaan kunnanviraston kahviossa ennen valtuustosaliin kokoontumista. Kysymyksessä on uudelleen kunnan ja yrittäjien aloittamat aamukahvit (s.5.). Vastaavia tilaisuuksia Posiolla pidettiin jo muutamia vuosia sitten. Vuoden 2019 lopulla nimittäin alettiin pitämään yhteisiä aamukahvitilaisuuksia, mutta seuraavan vuoden keväällä korona keskeytti tilaisuuksien pitämisen.

Tein juttuani varten soittokierroksen Posion yrittäjien puheenjohtajalle Miika Moilaselle, elinvoimajohtaja Eeva Erkinjuntille ja kunnanjohtaja Pekka Jääskölle aamukahvien konkreettisesta merkityksestä.

Halusin siis tietää juttuani varten, että mitä lisäarvoa elinkeinoelämän kehittämiseen tai muita kehittämispolkuja yhteisillä kahveilla on tarkoitus tavoitella.

Lue digiä _3 kk vain 1 kk hinnalla_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.