Tilaajille

Tu­han­sia odo­te­taan yön au­rin­koon toista kertaa jär­jes­tet­tä­väs­sä Sols­ti­ces­sa – esiin­ty­jiä Aust­ra­lias­ta ja Ja­pa­nis­ta saakka

Toista kertaa Rukalla järjestettävään Solstice -tapahtumaan on tulossa vieraita eri puolilta maailmaa. Luvassa on musiikkia ja taidetta niin Suomesta kuin ulkomailta. Tapahtuma järjestetään nyt toisen kerran. Ensimmäinen Solstice oli ohjelmassa kesällä 2019. Tapahtumatuottaja Jesse Brandelin odottaa Solsticeen noin 1200 festivaalivierasta jokaiselle kolmelle päivälle.

Rukalla nähdään torstai-illasta lähtien kunnon juhannusfestivaalitunnelmaa, kun toista kertaa järjestettävä Solstice tuo musiikin ja taiteen ystävät eri puolilta maailmaa tunturiin. Tapahtumasta on tullut nopeassa tahdissa yksi Kuusamon ja Rukan kansainvälisimmistä tapahtumista. Paikalle odotetaan festivaalivieraita eri puolilta maailmaa. Myös esiintyviä taiteilijoita saapuu Rukalle ulkomailta aina Australiaa ja Japania myöten.

– Luvassa on musiikkia ja taidetta sekä aurinko, joka ei laske, kiteyttää festivaalin tuottaja Jesse Brandelin Solsticen tarjonnan.