Mainos: Sieltä, missä tunnet elä­vä­si. Tutustu Koil­lis­sa­no­mat Digiin 1 kk 1 €. Tilaa tästä.

Kolumni
Tilaajille

Vii­kon­lop­pu­na muu­ta­kin riemua kuin alue­vaa­lit – Pölkky Kuu­sa­mol­la on nyt iso mah­dol­li­suus voittaa pysti, kun len­to­pal­lon Suomen Cup rat­kais­taan Tam­pe­reel­la

Toimittajalta

Viikonloppu tuo tullessaan muutakin riemua kuin aluevaalit. Urheilun saralla jännitettävää riittää ainakin lentopallon Suomen Cupin lopputurnauksessa, joka pelataan Tampereella. Pölkky Kuusamolla on nyt todellinen sauma tarrata todenteolla kiinni ensimmäistä kertaa cupin voittopystiin. Toki cupin voittoa juhliakseen on joukkueen onnistuttava ensin lauantaina pelattavassa välierässä ja sen jälkeen vielä sunnuntai-illan loppuottelussa.

Pölkky Kuusamon toistaiseksi paras cup-menestys on hopeamitali vuoden 2017 Suomen Cupista. Turussa pelattin loppiaisen tienoilla 2018 edellisvuoden Suomen Cupin lopputurnaus. Pölkky Kuusamo löi tuolloin välierässä Oriveden Ponnistuksen ja eteni loppuotteluun, jossa Hämeenlinna osoittautui paremmaksi suoraan kolmessa erässä. Pölkky Kuusamo oli mukana Suomen Cupin lopputurnauksessa myös vuosi sitten, jolloin Tampereella ratkaistiin vuoden 2020 cup-mestaruudet. Tuolloin LP Kangasala oli välierässä 3-1 Pölkkyä parempi ja eteni lopulta cupin voittoon päihitettyään loppuottelussa LP Viestin.