Joko luit: Hir­vi­kan­ta näyttää kään­ty­neen kasvuun

Viikon visa: Joko ko­kei­lit miten hyvin tunnet Kuu­sa­mon Erä-Vei­kot?

Toimittajalta: Läheltä piti -ti­lan­ne säi­käyt­ti

Mainos: Koillissanomat Digi talvitarjouksena 5 kk nyt vain 38,70 €! Tilaa tästä

Tilaajille

"Ei yrit­tä­jyys olekaan niin vai­keaa" – kuu­sa­mo­lai­set Anni, Nella ja Riina pe­rus­ti­vat nuorten yri­tyk­sen, eivätkä enää pelkää yrit­tä­jyyt­tä: Hius­Kau­not­ta­ret toimii kesään asti

HiusKaunottaret-kampaamo toimii KAO Kuusamolla kahden kuukauden ajan. Kyseessä on Nuori Yrittäjyys -yritys.

Hiuskaunottaret NY toimii HiusApajan tiloissa KAO Kuusamolla. Kampaamoa pyörittävät Nella Illikainen (vas.), Riina Holappa ja Anni Pitkänen.
Hiuskaunottaret NY toimii HiusApajan tiloissa KAO Kuusamolla. Kampaamoa pyörittävät Nella Illikainen (vas.), Riina Holappa ja Anni Pitkänen.
Kuva: Jussi Väätäinen

Valoisassa tilassa kolme kampaamotuolia odottaa asiakkaitaan. Värikartta ja värit ovat hyllyssä siistissä järjestyksessä, muotoiluraudat ja muut välineet omilla paikoillaan ja tilan ilme on muutoinkin kutsuva.

HiusKaunottaret -kampaamon tiloissa kaikki on kuin missä tahansa kampaamossa, sillä erotuksella, että HiusKaunottaret on Nuori Yrittäjyys -yritys, jonka opiskelijat perustavat lyhyeksi aikaa oppiakseen yrittäjyyden salat.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ma, ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Päivittäiset uutiset sähköpostiisi