JUURI NYT: Pää­see­kö Pölkky Kuusamo Suomen Cupin lop­pu­tur­nauk­seen?

JOKO LUIT: Ant­ti-pat­saan saanut Seppo Lin­ja­kum­pu vaihtoi kesällä va­paal­le, mutta vauhti ei hil­jen­ty­nyt

Toimittajalta: Mitä Apol­lon­ka­dul­la ti­lat­tiin ja kenen toi­mes­ta?

Mainos: Koillissanomien joulutarjous: Koillissanomat Digi + Lehti 2 kk vain 35 euroa, tilaa tästä!

Tilaajille

Hyp­py­ri­mä­keä lu­me­tet­tu viime kevään va­ras­to­lu­mel­la 100 metrin koh­dal­ta alas­päin – Ruka Nor­di­cin val­mis­te­lu­ja on tehty läm­pi­män lop­pu­syk­syn vuoksi aiempaa rau­hal­li­sem­paa tahtiin

Pohjoismaisten hiihtolajien maailmancup Ruka Nordic järjestetään suunnitelman mukaan 25.–27. marraskuuta. Rukalla kisataan kaikissa kolmessa pohjoismaisessa hiihtolajissa, yhdistetyssä, hiihdossa ja mäkihypyssä.

Poikkeuksellisen lämpimän loppusyksyn aikana valmisteluja on tehty hieman rauhallisempaan tahtiin kuin aiemmin, mutta latujen ja hyppyrimäen lumetusta vauhdittaa varastossa ollut lumi. Edellisviikolla satanut ensilumi on myös auttanut hyvien olosuhteiden muodostumista.

– Leuto sää on pitänyt meitä pienessä jännityksessä, mutta meillä ei ole epäilyksiä siitä, etteikö kisoja voitaisi järjestää tutulla aikataululla. Ruka Nordic on järjestetty kerran aiemmin ilman luonnonlunta vuonna 2018 ja meillä on keinoja, joilla varaudumme erikoisiin sääolosuhteisiin, kertoo kilpailupäällikkö Jukka Tahkola tapahtuman tiedotteessa.

Lue digiä _3 kk vain 1 kk hinnalla_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.