Mainos: Koillissanomien joulutarjous: Koillissanomat Digi + Lehti 2 kk vain 35 euroa, tilaa tästä!

Tilaajille

Jokke Kä­mä­räi­nen ei suostu kaa­tu­maan luo­vut­ta­ja­na ja epäon­nis­tu­ja­na: "Au­rin­ko nousee ja laskee edel­leen joka päivä"

Kuusamolainen luonto on maailman parasta. Maailma ei tule Kämäräisen mukaan palaamaan enää ennalleen. Nyt koetellaan toimijoiden hermoja.Rukan monitoimimies Jokke Kämäräinen täyttää tiistaina, suomalaisuuden päivänä 60 vuotta. Hänen polkunsa merkittäväksi matkailuyrittäjäksi ei ole ihan tavanomainen. Nuoruudessa hän kävi meijerikoulun, möi pölynimureita ovelta ovelle ja toimi sivutöinään portsarina Helsingissä. 1980-luvun loppupuolella hän palasi Kuusamoon ja meni Oulun yliopiston yrittäjäkoulutukseen, jossa sai tärkeimmät opit ja ennen kaikkea elinikäisen innostuksen yrittäjyyteen.

– Kun tulin Rukalle 34 vuotta sitten, tämä oli täyttä honkametsää, jonka keskellä sijaitsi pieni sorakenttä. Muutaman moottorikelkan toin ja siitä syntymäpäiväsankarin yritysten tarina alkoi.

Kämäräinen kertoo muistavansa selkeästi kaikki yritystensä eri vaiheet.

Tarkoitus oli viettää syntymäpäivä Australiassa samaan tapaan kuin kymmenen vuotta sitten, mutta korona muutti suunnitelmat.

Lue digiä _3 kk vain 1 kk hinnalla_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.