Joko luit: Näin it­se­näi­syys­päi­vää juh­li­taan Koil­lis­maal­la

Juuri nyt: Hyvälle tyy­pil­le 500 euroa – tai­val­kos­ke­lai­nen puu­ta­va­ra-au­ton­kul­jet­ta­ja Juha Par­viai­nen sai Met­sä­mies­ten Säätiön sti­pen­din

Toimittajalta: On­nel­li­suus koostuu useista eri pa­li­kois­ta – ei ole väärin unel­moi­da niistä kai­kis­ta

Mainos: Tutustu Koillissanomat Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Joo­ga­mat­to ja viltti mukaan Kaa­mos­gal­le­rian kon­sert­tiin – yleisö voi hen­git­tää Anna Lind­holm-Or­da­zin ja Claudio Ordazin soi­tan­nas­sa ja Kirsi Niik­ko­sen oh­jauk­ses­sa

Meditatiivisessa konsertissa Kuusamotalolla musisoivat Anna Lindholm-Ordaz (cembalo) ja Claudio Ordaz. Kuva on syyskuulta 2022.
Meditatiivisessa konsertissa Kuusamotalolla musisoivat Anna Lindholm-Ordaz (cembalo) ja Claudio Ordaz. Kuva on syyskuulta 2022.
Kuva: Riina Koskikero

Kuusamon musiikkiopisto ja Kuusamotalo järjestävät sunnuntaina Kaamosgalleriassa meditatiivisen galleriakonsertin. Esiintyjät ovat musiikkiopiston opettajina työskentelevät Anna Lindholm-Ordaz (cembalo) ja Claudio Ordaz (viulu).

Järjestäjät neuvovat yleisöä ottamaan mukaan oman joogamaton ja viltin. Konsertin ohessa rentoutumista sekä kehon rauhoittumista on ohjaamassa liikunnanohjaaja, hyvinvointiyrittäjä Kirsi Niikkonen.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.