Tilaajille

Kiel­tä­vil­lä vas­tauk­sil­la ki­soi­hin – ko­ro­na­ti­lan­ne ai­heut­taa paljon nor­maa­lis­ta poik­kea­vaa Rukan maail­man­cu­pin jär­jes­te­lyi­hin

Ruka Nordicin maailmancup-tapahtumaan on aikaa noin kuukausi. . Urheilijoilta sekä osalta toimitsijoita vaaditaan negatiivinen koronatestitulos ennen kisoja. Kaikki kisoihin työskentelemään tulevat saavat täytettäväkseen kyselylomakkeen.

Kuusamo

Ruka Nordicin maailmancup-tapahtumaan on aikaa noin kuukausi. Kisajärjestelyjen osalta kaikki on tässä vaiheessa hyvällä mallilla. Kansainvälisen hiihtoliiton FIS:n kontrolli 30 päivää ennen kisoja on nyt käyty ja sen osalta kaikki on kunnossa. Myös viranomaiset ovat myöntäneet luvan kisojen järjestämiselle. Lajiensa parhaat urheilijat mäkihypyssä, yhdistetyssä ja maastohiihdossa ovat tulossa paikalle.

– Viime vuoden maailmancupien kymmenestä parhaasta maasta pitää olla vähintään seitsemän paikalla, jotta kisoilla on maailmancupin arvo. Me saadaan kaikissa lajeissa 10/10, Ruka Nordicin pääsihteeri Seppo Linjakumpu kertoo.