Juuri nyt: Ra­vin­to­la piste avataan uu­del­leen ensi lauan­tai­na

Joko luit: Isoja kaloja nousi ver­kos­ta Kuu­sa­mos­sa - lue tästä uusin ka­la­ki­sa­jut­tu

Mainos: Tutustu Koillissanomat Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Kir­jau­du sisään ja tutustu uu­dis­tu­nee­seen Koil­lis­sa­no­mien verk­koon

Koillissanomien verkkosivusto on uudistunut.
Koillissanomien verkkosivusto on uudistunut.
Kuva: Mikko Halvari

Koillissanomat siirtyy kohti 2020-luvun paikallismediaa. Koillissanomien verkkosivu päivittyy jatkossa seitsemänä päivänä viikossa ja painettu lehti ilmestyy tuhtina lukupakettina kolmesti viikossa.

Koillissanomat.fi on uudistunut. Koillissanomien verkkosivusto on entistä käyttäjäystävällisempi ja sisällöltään runsaampi. Jatkossa iso osa verkon sisällöstä on vain tilaajille tarkoitettua.

Koillissanomien tilaajilla on rajaton lukuoikeus verkon sisältöihin. Näköislehti ilmestyy samoina päivinä kuin painettu lehti, eli ensi viikosta lähtien kolmesti viikossa. Koillissanomien tuoreimpia uutisia kuitenkin julkaistaan koillissanomat.fi-verkkosivustolla jokaisena viikon päivänä. Näköislehtisovellus toimii entiseen tapaan.

Verkkosivuston käyttäjätunnuksena toimii Kaleva Media -tunnus. Kirjaudu sisään osoitteessa koillissanomat.fi oikean yläkulman "Kirjaudu" -linkin kautta. Jos olet ollut kirjautuneena aiemmin, täytyy sinun kirjautua uudelleen. Käytä kirjautumisessa samaa salasanaa ja tunnusta, jotka sinulla on aiemmin ollut käytössä.

Jos sinulla ei ole Kaleva Media -tunnusta, voit luoda tunnuksen kirjautumislinkin kautta.

Jos tarvitset apua verkkosivuston käyttöön, löydät sitä osoitteesta koillissanomat.fi/digihaltuun tai Koillissanomien digiopastuksista. Opastuksia järjestetään tällä viikolla kaikissa Koillissanomien ilmestymiskunnissa. Keskiviikkona 15.1. opastus on klo 13-15 Koillissanomien toimituksessa (Kitkantie 31-33), torstaina 16.1. klo 13-14.30 Taivalkoskella Jalavan kaupassa (Mikonkuja 2) ja perjantaina 17.1. klo 10-11.30 Neste Posiolla (Uimaniementie 7).

Tarjolla opastuksissa on pullakahvit. Paikalle voi tulla myös kertomaan palautetta lehdestä ja juttelemaan lehden tekijöiden kanssa. Palautetta voi antaa myös uudistuneella verkkosivustolla, Koillissanomien Facebookissa tai sähköpostilla jenny.halvari@koillissanomat.fi

Painetun lehden uudet ilmestymispäivät ovat maanantai, keskiviikko ja torstai. Maanantain lehti aloittaa viikon paikallisten uutisten ja Historia-sivujen avulla, keskiviikkona kerromme kuntauutisia, ihmisten tarinoita ja autoilun tuoreita kuulumisia ja torstain lehti elää kulttuurin, menovinkkien ja pidemmän jutun kera lukijoiden mukana koko loppuviikon. Lehdestä löytyvät jatkossakin kaikki tutut vakiopalstat.

Tällä viikolla lehti ilmestyy kuitenkin vielä neljä kertaa, eli maanantaista torstaihin, joten varsinaisesti ilmestymispäivien muutos alkaa loppuviikolla.

Lisäksi Koillissanomien asiakaspalvelun puhelinpalvelussa on tulevana keskiviikkona käyttökatko kello 9-13.