Joko luit: Tai­val­kos­ke­lai­set Jaakko ja Niina Polo ke­rää­vät so­me­vi­deoil­laan jopa kaksi mil­joo­naa kat­se­lu­ker­taa

Mainos: Tutustu Koillissanomat Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Kir­kon­ky­lää ei sorsita Ru­kal­la, mat­kai­luyh­dis­tyk­ses­tä ker­ro­taan – Apua an­ne­taan aina tarpeen mukaan: "Kes­kus­taan oh­jaam­me, kun kyse on pal­ve­lus­ta jota täältä ei löydy"

Matkailuneuvonnassa ei suosita Rukaa kirkonkylän kustannuksella, vaan keskustaan ohjataan aina kun tarvetta löytyy, matkailuyhdistyksestä kerrotaan.

Ruka-Kuusamon Matkailuyhdistystä kritisoidaan paikoin Ruka-keskeisyydestä. Kritiikkiä annetaan yleensä sosiaalisen median alustoilla. Yleisin kommentti on tyyliltään ”miksi Kuusamon keskusta jätetään vailla huomiota matkailusta puhuttaessa”.

Kysyimme matkailuyhdistyksen toiminnasta yhdistyksen toimitusjohtaja Mats Lindforsilta ja yhdistyksen matkailuneuvonnan esihenkilö Henriikka Lounalta tästä sekä muista lukijoilta saamistamme kysymyksistä.

Yksi Koillissanomien saama lukijakysymys matkailuyhdistykselle koski sitä, miksi yhdistys ei hyväksy ulkopaikkakuntaisia yrityksiä jäseniksi.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.