Juuri nyt: Posion käyt­töön ottama va­lio­kun­ta­mal­li li­sän­nyt avoi­muut­ta ja yh­teis­työ­tä – Kun­nan­joh­ta­ja: "Pää­tök­siin si­tou­du­taan po­ru­kal­la, tämä on de­mo­kra­tiaa par­haim­mil­laan"

Joko luit: Kun Antero Ve­te­läi­sen, 91, penkki va­ras­tet­tiin, ei mies jäänyt pyö­rit­te­le­mään peu­ka­loi­taan har­mis­tuk­sis­saan – hän teki tilalle kaksi uutta

Päätoimittajalta: Oma­pe­räi­syy­den ko­ros­ta­mi­nen on pienten kylien elin­eh­to – kyl­lä­hän sinäkin tiedät Puo­lan­gan pes­si­mis­min tai Sii­ka­lat­van sie­me­net?

Mainos: Tutustu Koillissanomat Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Koil­lis­sa­no­mien pää­toi­mit­ta­ja vaihtuu – Jenny Halvari siirtyy Ka­le­vaan

Koillissanomien päätoimittaja Jenny Halvari siirtyy Kalevaan töihin.

Koillissanomien päätoimittaja vaihtuu. Nykyinen päätoimittaja Jenny Halvari siirtyy Kalevaan töihin toukokuun loppupuolella.

– Olen iloinen, että minuun luotetaan ja että minua pyydettiin tuottajaksi Kalevaan. On kiinnostavaa päästä soveltamaan Koillissanomissa oppimiani asioita vetävien digisisältöjen tekemisestä isomman yleisön parissa.

Vaikka Halvari on innostunut uuden työn tarjoamista mahdollisuuksista, Kuusamosta ja Koillissanomista lähteminen tuntuu haikealta.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.