Juuri nyt: Epikset on tulossa myös ensi kesänä – ehtona li­pun­myyn­ti­kam­pan­jan on­nis­tu­mi­nen jouk­ko­ra­hoi­tus­pal­ve­lus­sa

Minne mennä: Free­sty­le­hiih­toa Ru­kal­la, jou­lu­lau­lu­ja ja -myy­jäi­siä – katso tästä Koil­lis­maan menot

Päätoimittajalta: Muis­te­taan näin lä­hes­ty­vän joulun alla, että ku­lut­ta­mis­ta tär­keäm­pää on vä­lit­tä­mi­nen

Mainos: Tutustu Koillissanomat Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Kom­ment­ti: Mitä me ker­rom­me, kun ker­rom­me tei­neis­täm­me? Aivan liian vähän ja vää­räs­sä pai­kas­sa – ja se näkyy myös po­li­tii­kas­sa

Mediaa vaivaa usein sama ongelma kuin kaikkia muitakin aikuisten täyttämiä organisaatioita ja tahoja. Me unohdamme helposti nuoremme. Meitä kyllä kiinnostavat nuoret aikuiset, kun kerromme millenaalien halusta vapaaseen työntekoon ja lopulta työuupumuksista.

Me kerromme mielellämme tarinoita nuorista aikuisista, jotka tekevät poikkeuksellisia ratkaisuja elämässään. Meitä kiinnostavat myös ne nuoret aikuiset, jotka palaavat kotiseudun hiljaisiin metsiin rakentamaan taloja.

Mutta mitä me kerromme nuoristamme, teineistämme? Miten ja missä päästämme heidät esiin? Aivan liian vähän, väärään aikaan ja väärässä paikassa.

Toimittaja, mediaopettaja ja tietokirjailija Tuomas Kaseva kertoi jokin aika sitten Sanomalehtien Liiton seminaarissa nuorten olevan ärsyyntyneitä siitä, että he kelpaavat mediaan vain ihmeenä tai ongelmana.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.