Tuomio: Nis­sin­vaa­ran koulun suun­nit­te­li­ja va­hin­gon­kor­vauk­seen van­has­ta suun­nit­te­lu-ura­kas­taan

Joko luit: Pal­lo-Kar­hu­jen edustus aloit­taa jo pian val­mis­tau­tu­mi­sen ensi kauteen – Kai Puonti jatkaa pää­val­men­ta­ja­na

Toimittajalta: Onko di­gi­ta­li­saa­tio hyvä vai huono asia?

Mainos: Koillissanomat Digi talvitarjouksena 5 kk nyt vain 38,70 €! Tilaa tästä

Tilaajille

Kuu­sa­mo­lai­set asuin­ra­ken­ta­mis­hank­keet vii­väs­ty­neet – Ra­ken­ta­jat odot­ta­vat yhtä asiaa

Kuusamossa on viime aikoina puuhattu useampia uusia asuintohankkeita. Niiden eteneminen on kuitenkin hieman viivästynyt. Syynä on kiristynyt maailmantilanne ja kustannusten kohoaminen. Kitkantie 17 kilpailutetaan alkuvuodesta uudestaan.

Lapinväylä 7 -9:n vanhat omakotitalot on purettu ja rakennusluvat 15 uudelle rivitaloasunnolle Minore Oy sai lokakuun puolivälissä.
Lapinväylä 7 -9:n vanhat omakotitalot on purettu ja rakennusluvat 15 uudelle rivitaloasunnolle Minore Oy sai lokakuun puolivälissä.
Kuva: Kaisa Vänskä

Kustannusten kohoaminen on hidastanut rakennushankkeita Kuusamossa. Koillissanomat uutisoi toukokuussa Kuusamon keskustaan suunnitteilla olevista kerrostaloista ja heinäkuussa rivitaloista Lapinväylälle. Molemmat projektit ovat viivästyneet.

Lapinväylälle 15 uutta rivitaloasuntoa puuhaava Minore Oy sai rakennusluvat lokakuun puolivälissä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ma, ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Päivittäiset uutiset sähköpostiisi