Tuomio: Nis­sin­vaa­ran koulun suun­nit­te­li­ja va­hin­gon­kor­vauk­seen van­has­ta suun­nit­te­lu-ura­kas­taan

Joko luit: Pal­lo-Kar­hu­jen edustus aloit­taa jo pian val­mis­tau­tu­mi­sen ensi kauteen – Kai Puonti jatkaa pää­val­men­ta­ja­na

Toimittajalta: Onko di­gi­ta­li­saa­tio hyvä vai huono asia?

Mainos: Koillissanomat Digi talvitarjouksena 5 kk nyt vain 38,70 €! Tilaa tästä

Tilaajille

Kuu­sa­mon reitit ja pal­ve­lut uudelle kar­tal­le: "Kar­hun­tas­sus­ta ja ju­tut­ta­mil­ta­ni mat­kai­li­joil­ta kuulin, että ky­syn­tää olisi"

Matkailijoille on tekeillä kaksi uutta palvelukarttaa, joista näkyvät liikuntareitit ja alueen palvelut.

Uusi Kuusamon alueen palvelukartta syntyi kuten moni muukin tähdellinen asia – tarpeesta. Pyöräilyä harrastava Koillismaan kirjapainon toimitusjohtaja Olavi Poutiainen törmäsi kesän aikana kerta toisensa jälkeen samaan asiaan: mistään ei tahtonut löytyä painettua karttaa, jossa näkyisi koko Kuusamon alueen palvelut ja luontoliikuntareitit yhdellä paperilla.

– Karhuntassusta ja jututtamiltani matkailijoilta kuulin, että kysyntää selkeälle kartalle olisi, Poutiainen sanoo.

Ruka-Kuusamon matkailuyhdistys on painanut kesä- ja talvikarttoja 2000-luvun alusta asti. Niissä ovat mukana vain matkailuyhdistyksen jäsenyritykset. Matkailuyhdistyksen kartassa on mukana Rukan kylä, Rukan alue, kirkonkylä ja Kuusamon alue.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ma, ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Päivittäiset uutiset sähköpostiisi