Tuomio: Nis­sin­vaa­ran koulun suun­nit­te­li­ja va­hin­gon­kor­vauk­seen van­has­ta suun­nit­te­lu-ura­kas­taan

Joko luit: Pal­lo-Kar­hu­jen edustus aloit­taa jo pian val­mis­tau­tu­mi­sen ensi kauteen – Kai Puonti jatkaa pää­val­men­ta­ja­na

Toimittajalta: Onko di­gi­ta­li­saa­tio hyvä vai huono asia?

Mainos: Koillissanomat Digi talvitarjouksena 5 kk nyt vain 38,70 €! Tilaa tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Lu­ki­jal­ta: Met­sän­tut­ki­muk­sen po­li­ti­soi­tu­mi­nen ei ole yllätys

Kirjoittaja haluaisi tietää kansanedustaja Juha Pylvään perustelut sille, että vanhat metsät pitäisi hakata. Kuvituskuva.
Kirjoittaja haluaisi tietää kansanedustaja Juha Pylvään perustelut sille, että vanhat metsät pitäisi hakata. Kuvituskuva.
Kuva: Anssi Jokiranta

Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Juha Pylväs kirjoittaa kolumnissaan  ”Tieteellinen totuusko? Tämä aika kaipaa keskustelua erilaisten tutkijoiden näkemyksistä” (Koillissanomsat 4.1.2022) tutkimuksen inflaatiosta ja ideologisista sidonnaisuuksista ilmasto- ja metsäntutkimuksessa.

Monilta osin tähän näkemykseen voi yhtyä: jo vuosikymmen sitten oli nähtävissä, että metsien ja ilmastonmuutoksen kohdalla on tieteen ja sovelletun politiikan välille syntymässä ennennäkemätön kuilu.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ma, ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Päivittäiset uutiset sähköpostiisi