Valokuitu: Sö­der­lun­dien perhe sai va­lo­kui­dun 19 vuoden odo­tuk­sen jälkeen

Toimittajalta: Toi­mit­ta­jal­ta: In­huil­laan­kos nyt oikein ura­kal­la vai syö­dään­kös samalta lau­ta­sel­ta?

Mainos: Tutustu Koillissanomat Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Lu­ki­jal­ta: Pau­la-myrs­kyn jälkiin ei riitä pelkkä sym­pa­tia: "Apu voisi olla esi­mer­kik­si ve­ro­po­liit­ti­nen ja koh­den­tua uu­dis­tus­kus­tan­nus­ten ve­ro­huo­jen­nuk­siin"

Tätä kirjoittaessani heinäkuu on kääntynyt lopuilleen ja ihanat elokuun kuutamoillat odottavat ihan oven takana. Vaalitulokset ovat jälleen nousseet tapetille sitä mukaa, kun valtuuston ensimmäinen kokous lähestyy.

Perussuomalaisissa jokainen saa samat mahdollisuudet ja äänestäjät päättävät niin toiminnan suunnan kuin antavat viitteitä myös paikkajakoon. Tämä on tuntunut hyvin mielekkäältä tavalta edetä. Tapa kunnioittaa sekä äänestäjiä että ehdokkaita. Äänestäjät tiedostavat jo äänen antaessaan, että ensikertalaisiin pätee vanha sanonta: ”Opissa on variksenpoika tuulessa”.

Haluan uskoa, että asioita hoidetaan yhteistyössä reilun pelin hengessä. Sillä paikalla, mihin itse kukanenkin lopulta asettuu. Lausun kiitokset jo tässä vaiheessa kaikille Teille äänestäjille, jotka olette ehtineet ottaa yhteyttä asioiden eteenpäin viemiseksi. Jatketaan tätä yhteydenpitoa!

Metsää kaatui kirjaimellisesti lakoon ja tanner tömisi, kun Paula-myrsky näytti voimansa.

Lue digiä _3 kk vain 1 kk hinnalla_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.