Kokeilu: Tekoäly otsikoi Koil­lis­sa­no­mien jutut tällä vii­kol­la

Toimittajalta: Suomen kou­lu­tus­jär­jes­tel­mä tarjoaa mah­dol­li­suu­den lot­to­voit­toon

Mainos: Tilaa Koillissanomat Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 3 kk 35,70 € + 2 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Lu­ki­jal­ta: Sata vuotta Ruu­su­sen unta ja nyt ollaan ti­lan­tees­sa, jossa emme voi vai­kut­taa kau­ko­läm­pö­lai­tok­sen polt­to­ai­neen al­ku­pe­rään

Tarmo Polojärvi epäilee Koillissanomien mielipidekirjoituksessaan (KS 17.2.2021), että keskustapuolueella ei olisi valtaa vaikuttaa siihen, millä Kuusamon keskustaajamaa lämmitetään.

Olisihan se tietysti aivan kohtuutonta olettaa, saati edellyttääkään, että vain vaivaisten yli sadan vuoden yksinvalta-aikana puolue tällaiseen suoritukseen kykenisi.

Ja ajatelkaa vielä tilanteen ollessa sellainen, että lähestulkoon koko ydinkeskusta on jälleenrakennettu aivan uudestaan sotiemme jälkeen tuhkasta ja raunioista.

Kuinka sellaiseen nyt voitaisiin kunnallissuunnitella ihan vaan omin poliittisin voimin ja täysin vailla tarvetta kuunnella kilpailevia puolueita, yhtään mitään järkevää, kokonaisvaltaista tai ympäristömme kannalta toimivaa ratkaisua.

Tilanteen ollessa parhaillaan käytännössä sellainen, että meillä ei pystytä nyt kunnallisesti toteuttamaan edes keskustan kasvojenkohotusta ilman kiinalaisia ja portugalilaisia kiviaineksia, joita on rahdattu tänne arviolta viitisenkymmentä rekkakuormallista, mikä jo sekin on vain yllättänyt vastuulliset tahot!

Miljoonia kyllä kyetään kunnallismättämään menemään, mutta osaaminen ja ymmärrys sekä vastuuntunto ei riitä niiden perään katsomiseen.

Lue digiä _3 kk vain 1 kk hinnalla_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.