Joko luit: Hir­vi­kan­ta näyttää kään­ty­neen kasvuun

Viikon visa: Joko ko­kei­lit miten hyvin tunnet Kuu­sa­mon Erä-Vei­kot?

Toimittajalta: Läheltä piti -ti­lan­ne säi­käyt­ti

Mainos: Koillissanomat Digi talvitarjouksena 5 kk nyt vain 38,70 €! Tilaa tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Lu­ki­jal­ta: Se­nio­ri­opet­ta­jil­le pe­rin­teis­tä hiihtoa ja tar­joi­lua – ta­pah­tu­ma­kin on jo muo­dos­tu­mas­sa pe­rin­teek­si

Koillismaan senioriopettajien kuukausitapahtumassa oli tarjolla perinteistä. Voidaan sanoa, että maaliskuun tapahtuma on perinteisesti ollut ulkoilutapahtuma. Tälläkin kertaa paikaksi valikoitu helposti saavutettavissa oleva liikuntapuiston kenttä sekä viereinen kota.

Perinteisesti tarjolla on ollut kahvia, pulla ja makkaraa. Jokainen on voinut itse valita sopivan liikuntamuodon kodalle tullessaan. Niinpä noin 30 hengen porukasta löytyi hiihtäjiä, sauvakävelijöitä sekä kävelijöitä. Keneltäkään ei vaadittu tietyn pituista lenkkiä, vaan jokainen oman tuntemuksensa mukaisesti.

Hiihtäjillä oli mahdollisuus saada perinteisen hiihdon tekniikkaharjoittelua. Jokunen innokas oli halukas oman hiihtotekniikkansa kehittämiseen. Allekirjoittaneen johdolla käytiin läpi perinteisen hiihdon oikean aikaista potkua. Sehän saatiin suht kohdilleen, kun alettiin harjoitella sauvoitta hiihtoa.

"Perinteisen hiihdon lomassa käytiin keskusteluja hiihtovälineistä ja niiden hoidosta sekä hankinnasta."

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ma, ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Päivittäiset uutiset sähköpostiisi