Juuri nyt: Ruka on vuoden Bike Park – näin ta­pah­tui pyö­räi­ly­puis­ton nousu hau­ku­tus­ta voit­ta­jak­si

Minne mennä: PaKa:n jää­kiek­ko­kau­si alkaa – kaikkea tätä ja paljon muuta on tar­jol­la Koil­lis­maan ta­pah­tu­mis­sa

Pääkirjoitus: Mihin suun­taan laiva lopulta kään­tyy?

Mainos: Syksyn supertarjouksena Koillissanomat Digi + Lehti 4 kk vain 59 €, tilaa tästä!

Tilaajille

Mat­kus­ta­jia lin­ja-au­tois­sa on jou­lun­ai­kaan en­nä­tys­mää­rä ja lippu kan­nat­taa ostaa etu­kä­teen – matkan voi joutua sei­so­maan, jos li­sä­au­toa ei saada: "Eihän se tur­val­lis­ta ole"

Joulunaikaan Oulun ja Kuusamon välinen matkustajamäärä linja-autoissa moninkertaistuu. Liikennöitsijät ovat varautuneet lisäautoilla. Linja-autoon saa ottaa väliaikaisesti seisomapaikoille matkustajia, mutta turvallista ei ole.

Talven vilkkain aika linja-autoliikenteessä koetaan tulevana viikonloppuna. Joulunaika sekä vuodenvaihde näkyvät Kuusamon ja Oulun välisessä reittiliikenteessä moninkertaisena matkustajamääränä.

– Tavalliseen viikonloppuun verrattaessa asiakkaita on liikkeellä moninkertainen matkustajamäärä. Tänä vuonna menoliikenteen ehdottomasti suosituin matkustuspäivä on aatonaatto. Hiljaisin matkustuspäivä on aattopäivä; monikin haluaa silloin jo keskittyä itse juhlaan, kertoo Pohjola Matka Oy:n Pohjois-Suomen aluevastaava Reijo Suhonen.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.