Joko luit: Aino, 10, Kuu­sa­mos­ta lähtee Hel­sin­kiin lasten omiin "Linnan juh­liin"

Minne mennä: Free­sty­le­hiih­toa Ru­kal­la, jou­lu­lau­lu­ja ja -myy­jäi­siä – katso tästä Koil­lis­maan menot

Päätoimittajalta: Muis­te­taan näin lä­hes­ty­vän joulun alla, että ku­lut­ta­mis­ta tär­keäm­pää on vä­lit­tä­mi­nen

Mainos: Tutustu Koillissanomat Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Meille soi­tet­tiin: "Löy­tyi­si­kö ka­la-ai­hei­sel­le ta­sok­kaal­le ak­vaa­riol­le mah­dol­li­suuk­sia ja tilaa jon­ne­kin Käylän kul­mal­la"

Meille soitettiin

OSALLISTU VERKOSSA koillissanomat.fi/laheta

SÄHKÖPOSTILLA toimitus@koillissanomat.fi

Emäntä Kuparivaarasta laittaa viestiä poromiehille. Hakekaa porotokka pois minun peruna- ja kasvimaasta. Tai tulkaa korjaamaan aidat.

Entinen naapurini Pauli olet oikealla asialla, Käylän seudulle tarvitaan uutta sykettä. Löytyisikö kala-aiheiselle tasokkaalle akvaariolle mahdollisuuksia ja tilaa jonnekin Käylän kulmalla, aaviloi Esko Leskelä.

Kuusamolaisissa lounaspaikoissa usein syövä ihmettelee, miksei ravintolat kerää biojätettä erilliskeräykseen.– Esimerkiksi Talonpöydässä ja Shell Kuusamossa on vain sekajäteastiat palautuspisteillä. Jokaisen tulee osata kotonakin kierrättää, luulisi ammattilaiset olevan tässä edelläkävijöitä?

Kuusamoon tuli uusi hieno ravintola, joka omaksui heti kuusamolaisten vinkeet eli mahdollisimman vähän tietoa, etsikööt ja löytäkööt asiakkaat paikan, tarjonnan ja hinnat. Olen nyt sompaillut aikani netissä löytääkseni huippuravintolan tarjonnan yms.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.