Mainos: Vielä ehdit hyö­dyn­tää ke­sä­tar­jouk­sem­me, tilaa Koil­lis­sa­no­mat tästä!

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Meille soi­tet­tiin: Mak­sai­si­ko Venäjä ta­kai­sin vii­su­mi­ku­lu­ni, jos rajaa ei avata, vai pi­den­täi­si­kö se vii­su­min voi­mas­sao­loai­kaa?

Meille soitettiin

OSALLISTU VERKOSSAkoillissanomat.fi/lahetaSÄHKÖPOSTILLA toimitus@koillissanomat.fi WHATSAPP 0400 916 366

Keskustelu ja huoli ruokatuotantomme omavaraisuudesta näyttää paljastavan, kuinka oikeanmallinen latte tai shotti eivät taidakaan olla niitä ykkösasioita.

Kiitokset Matti H:lle selventävästä ja ehdottomasti tarpeellisesta kirjoituksesta aluehallinnon valinnoista. Tosin jotkut ehtivät levittää ”totuutta” kaikkialle keskustaa vahingoittaakseen, eikä mainittu kirjoitus heidän uskomustaan muuttane. Roima

Vladimir Putin, mene Mariupoliin katsomaan murharetkesi tuloksia. Ota matkaseuraksesi ystäväsi patriarkka Kirill. Putin, kun menet illalla nukkumaan, näät veriset kätesi. Kun heräät aamulla, näät veriset kätesi. Ei ole sellaista saippuaa, joka kätesi puhdistaa.

Hei auraajat, teidän työnne ei ole loppunut vielä. kaikki sivukylien tienristeykset pehmeällä soosilla. töihin sieltä nyt ja heti! Töihin pitää päästä.

Sain uuden passin viime keväänä. Kun pandemiatilanne oli helpottamassa ja Venäjälle pääsi jo lentäen, oletin, että tarvitsen uuden viisumin päästäkseni tapaamaan ystäviäni Kuolan niemimaalle, Karjalaan ja Pietariiin. Siksi päätin hakea kolmen vuoden viisumia loppusyksystä ja sen sain. Kun autolla rajan yli ei päässyt ilman todella tärkeää syytä, kuten mm. sukulaisten tapaaminen tai yritystoiminta, maksoin kuitenkin 350 euroa viisumista. Sitten Venäjän joukkojen keskittäminen Ukrainan rajalle ennakoi sodan alkamista. Silloin päätin, että en koskaan mene Venäjälle, jos Putin hyökkää Ukrainaan. Onneksi en joutunut hylkäämään kokonaan Venäjän vierailuja loppuelämäkseni, kun Putin ja Lavrov jättivät minulle oven auki aloittamatta sotaa Ukrainassa, vaan vain ryhtymällä spetsoperatsijaan, erikoistoimenpiteeseen. Mitä tuo spetsoperatsija sitten tarkoittaa? Siitä myöhemmin tulkintani. Maksaisiko Venäjä takaisin viisumikuluni, jos rajaa ei avata, vai pidentäisikö se viisumin voimassaoloaikaa? Kyselee Pentti Raivio.

Maksaisiko Venäjä takaisin viisumikuluni, jos rajaa ei avata, vai pidentäisikö se viisumin voimassaoloaikaa?