Mainos: Sieltä, missä tunnet elä­vä­si. Tutustu Koil­lis­sa­no­mat Digiin 1 kk 1 €. Tilaa tästä.

Tilaajille

Meille soi­tet­tiin: "O­sal­lis­tuin erää­seen ta­pah­tu­maan Tai­val­kos­kel­la, häm­mäs­tyin to­del­la, kun jou­kos­sa oli fluns­sai­sia osal­lis­tu­jia"

Meille soitettiin

OSALLISTU VERKOSSAkoillissanomat.fi/lahetaSÄHKÖPOSTILLA toimitus@koillissanomat.fi WHATSAPP 0400 916 366

Kirkkokedon tokaluokkalaiset haluavat lähettää erittäin lämpimät kiitokset MTK-Kuusamolle tilavierailun mahdollistamisesta kyydityksen ja ohjelman osalta! Teppo, Heli ja Laura järjestivät meille ikimuistoisen reissun! Kiitokset myös Erä-Susi Huskiesin Merville kotieläinpihan mielenkiintoisesta esittelystä! T. Tea-ope Kirkkokedon koululta

Kiitos vanhustenviikon tapahtumien järjestelyistä vastaaville, vapaaehtoisille sekä tapahtumiin osallistujille. Erityiskiitokset Kainuun ammattiopiston opiskelijoille ikämessujen järjestelyistä.

Kuusamossa ei saa aikaa lääkärille. Ei terveyskeskukseen eikä yksityiselle. Kun vaan Kuusamossa ei ole eikä tule lääkäreitä. Olemmeko niin huonossa maineessa ettei tämä ammattikunta ole halukas tulemaan tänne. Missä vika? Apua tarvitseva

Osallistuin erääseen tapahtumaan Taivalkoskella. Hämmästyin todella, kun joukossa oli flunssaisia osallistujia. Eikö taivalkoskella kaikilla ole vieläkään tiedossa, että sairaana ei pidä mennä tapahtumiin? Olisi hyvä, jos vaikka sisääntulossa olisi lappu jossakin näkyvällä paikalla: Älä tule flunssaisena. Nimimerkillä Itse välttänyt ennen tapahtumiin menoa.