Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Meille soi­tet­tiin – "Ym­mär­täi­sin na­ku-uin­nit jossain kor­ves­sa mutta tympii kat­sel­la naa­pu­rin van­hem­pia ja lapsia mu­na­sil­leen hyp­pi­mäs­sä samalla kun itse yrität nauttia ke­säil­las­ta"

Varmasti meillä kaikilla on pitkän talven jälkeen mukavaa vähentää vaatteita mutta täytyy kyllä suunnattomasti ihmetellä naapureita jotka aivan Kuusamon keskustassa uivat alasti päivittäin ja ilmeisesti saunavieraillakaan ei ole uimapukuja tai uimahousuja hankittuna! Ainakin tällä viikolla Prismassa oli ihan hyvin uimiseen soveltuvia asuja myytävänä! Ymmärtäisin naku-uinnit jossain korvessa mutta tympii katsella naapurin vanhempia ja lapsia munasilleen hyppimässä samalla kun itse yrität nauttia kesäillasta...

Postinjakaja Taivalkoskella oli ajaa minun päälleni autolla. Minä ajoin Lummetietä polkupyörällä ja auto tuli piha-alueelta lujaa vauhtia tielle pysähtymättä ja minä olin jäädä alle. Onneksi sain jarrutettua, ettei tullut yhteentörmäystä. Auto jatkoi vain matkaa kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan. Mihinkä kiire? Säikähdin todella!