Tuomio: Nis­sin­vaa­ran koulun suun­nit­te­li­ja va­hin­gon­kor­vauk­seen van­has­ta suun­nit­te­lu-ura­kas­taan

Joko luit: Pal­lo-Kar­hu­jen edustus aloit­taa jo pian val­mis­tau­tu­mi­sen ensi kauteen – Kai Puonti jatkaa pää­val­men­ta­ja­na

Toimittajalta: Onko di­gi­ta­li­saa­tio hyvä vai huono asia?

Mainos: Koillissanomat Digi talvitarjouksena 5 kk nyt vain 38,70 €! Tilaa tästä

Tilaajille

Mikä vai­kut­taa oma­ko­ti­ta­lon hintaan Koil­lis­maal­la? Lue tästä, mil­lai­sia ää­ri­päi­den asun­to­ja nyt on myyn­nis­sä – "Ti­las­tot voivat vää­ris­tel­lä"

Koillismaalla on myynnissä satakunta vakituista asuntoa ja lisäksi kerrostalokokonaisuus (kuvassa ylhäällä keskellä), johon kuuluu 37 vuokra-asuntoa.
Koillismaalla on myynnissä satakunta vakituista asuntoa ja lisäksi kerrostalokokonaisuus (kuvassa ylhäällä keskellä), johon kuuluu 37 vuokra-asuntoa.
Kuva: Jussi Väätäinen

Valtakunnalliset tilastot ovat tasapaksu keitos alueellisista ja paikallisista luvuista. Maanmittauslaitoksen julkaisema viime vuoden kiinteistökauppatilasto kertoo markkinan hiljenneen ja hintojen laskeneen valtakunnallisella tasolla isosti. Mutta paikkakuntakohtaisesti luvut vaihtelevat. Kuusamossa kauppojen määrä väheni selvästi, mutta hinnat asemakaava-alueella säilyivät.

Asemakaava-alueiden asuinpientalokiinteistöjen kauppojen mediaanihinta Kuusamossa oli viime vuonna 118 000 euroa, toissa vuonna 108 000 euroa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ma, ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Päivittäiset uutiset sähköpostiisi