Joko luit: Kuu­sa­mon Vuoden mök­ki­läi­sen Pekka Er­vas­tin en­si­kos­ke­tus mökillä vie­tet­tyyn aikaan ta­pah­tui jo lap­suu­des­saan

Viikon kysymys: Hyö­dyn­sit­kö Black Friday tai Cyber Monday tar­jous­kam­pan­joi­ta?

Toimittajalta: "Mon­ta­ko pan­de­miaa lai­te­taan, kaksi, kolme vai neljä?"

Mainos: Tutustu Koillissanomat Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

"Muuten tilanne on sa­man­lai­nen kuin hoi­ta­jil­la, joita kovasti ar­vos­te­taan, ke­hu­taan ja ovella ta­pu­te­taan olalle, että hyvin meni" – Minna Ry­ti­sa­lon mukaan Suomen pitäisi ottaa mallia Virosta

Minna Rytisalo valittiin vuoden kuusamolaiseksi eli Jäljenjättäjäksi. Hänen kokonaisvaltainen panoksensa sivistyksen ja koulutuksen edistämisen puolesta on palkitsemisen arvoinen asia, perustelee raati.

Kirjailija Minna Rytisalo on vuoden kuusamolainen eli Jäljenjättäjä
Kirjailija Minna Rytisalo on vuoden kuusamolainen eli Jäljenjättäjä
Kuva: Jussi Väätäinen

Minna Rytisalo on Vuoden Jäljenjättäjä. Koillissanomat tavoitti hänet Leviltä, Ylen tulevaisuustapahtuma Aurorasta, jossa Rytisalo on keskustelemassa sivistyksestä ja suomalaislasten paluusta Pisa-tulosten huipulle.

Aihe on läheinen, sillä Rytisalo toimi pitkään äidinkielenopettajana, kunnes uupui työssään ja irtisanoutui. Elokuussa Rytisalolta julkaistiin kirja Huokauksia luokasta, jonka hän kirjoitti yhdessä toisen kuusamolaisen kirjailijan ja äidinkielenopettajan Tommi Kinnusen kanssa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.