Tuomio: Nis­sin­vaa­ran koulun suun­nit­te­li­ja va­hin­gon­kor­vauk­seen van­has­ta suun­nit­te­lu-ura­kas­taan

Toimittajalta: Onko di­gi­ta­li­saa­tio hyvä vai huono asia?

Mainos: Koillissanomat Digi talvitarjouksena 5 kk nyt vain 38,70 €! Tilaa tästä

Pe­rus­ter­vey­den­huol­toon tul­lei­den ko­ro­na­po­ti­lai­den määrä on li­sään­ty­nyt poh­joi­ses­sa – sai­raa­la­hoi­dos­sa on 763 ko­ro­na­po­ti­las­ta koko maassa

Suomessa on sairaalahoidossa 763 koronapotilasta, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) keskiviikkona. Määrä on 36 potilasta enemmän kuin kaksi päivää sitten.

Suomessa on sairaalahoidossa 763  koronapotilasta, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) keskiviikkona. Määrä on 36 potilasta enemmän kuin kaksi päivää sitten.

Tehohoidossa on koko maassa 31 koronapotilasta, mikä on neljä vähemmän kuin maanantaina.

Suomessa on kerrottu 15 uudesta koronaan liittyvästä kuolemantapauksesta maanantain jälkeen. Koko epidemian aikana koronavirukseen liittyviä kuolemia on tilastoitu 2 381.

Oulun yliopistollisessa sairaalassa on hoidettavana 13 koronapotilasta oyskorona.fi-sivuston mukaan. Määrä on kaksi vähemmän kuin maanantaina.

Koko OYSin erityisvastuualueen sairaaloissa koronapotilaita on yhteensä 114,  määrä on lisääntynyt 11 maanantaista.  Koronapotilaista kuusi on tehohoidossa, määrä on kasvanut kahdella.

OYSin erityisvastuualueen sairaaloissa 75 koronapotilasta on perusterveydenhuollossa, mikä on 13 enemmän kuin kaksi päivää sitten. Erikoissairaanhoidossa on 33 koronapotilasta, mikä on neljä vähemmän kuin maanantaina.

OYSin erityisvastuualue kattaa Pohjois-Pohjanmaan, Lapin, Länsi-Pohjan, Kainuun ja Keski-Pohjanmaan sairaanhoitopiirit.