TOIMITTAJALTA: Len­to­pal­lo­ke­vään rat­kai­su­het­ket lä­hes­ty­vät – Pölkky Kuu­sa­mon vä­him­mäis­ta­voit­tee­na run­ko­sar­jas­sa pitää olla kol­man­nen sijan säi­lyt­tä­mi­nen

Mainos: Tilaa Koillissanomat Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 3 kk 35,70 € + 2 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Pienen Kar­hun­kier­rok­sen lähtö- ja pää­te­pis­te siir­ret­ty – opas­tei­ta uu­si­taan

Juuman ja Myllykosken alueen kehityshankkeessa tehdyt reittityöt alkavat tulla päätökseensä. Kaupunki ja Metsähallitus ovat toteuttaneet alueen käyttöön liittyviä kehitystoimenpiteitä yhteistyössä alueen yrittäjien ja maanomistajien kanssa. Kesällä 2021 uusittiin Juuman P-alue ja kestävöitiin Myllykosken alueen reittejä.  Kuluneen kesän 2022 aikana uudistettiin Myllykosken riippusilta ja rakennettiin uusi alkuosuus P-alueen reunasta Niskakoskelle. Metsähallitus uudisti Niskakoskea edeltävät portaat ja suunnitteli koko alueen reittiopastuksen, kerrotaan Kuusamon kaupungin tiedotteessa.

Pienen Karhunkierroksen lähtöpaikka on siirretty uuteen sijaintiin uudistetun P-alueen reunaan ja entinen leirintäalueelta lähtevä reittiosuus on tämän myötä poistunut käytöstä. Uusi lähtöportti osoittaa reitin lähtö- ja päätepisteen uuden sijainnin.

Pientä Karhunkierrosta ylläpitävät Kuusamon kaupunki ja Metsähallitus muistuttavat tiedotteessa, että reitillä ei ole talvikunnossapitoa. Näin ollen kulijoiden tulee arvioida etukäteen, minkälaisella varustuksellä lähtevät liikkeelle.

Lue digiä _3 kk vain 1 kk hinnalla_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.