Mainos: Sieltä, missä tunnet elä­vä­si. Tutustu Koil­lis­sa­no­mat Digiin 1 kk 1 €. Tilaa tästä.

Poh­jois-Poh­jan­maal­la on todettu 191 uutta ko­ro­na­tar­tun­taa – Kuu­sa­mos­sa viisi ja Tai­val­kos­kel­la yksi uusi tar­tun­ta

Suomessa on raportoitu torstaina 1 981 uudesta koronatartunnasta, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL). Pohjois-Pohjanmaalla uusia tartuntoja todettiin 191, joista Oulussa on 78.

Suomessa on raportoitu torstaina 1 981 uudesta koronatartunnasta, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL).

Pohjois-Pohjanmaalla uusia tartuntoja todettiin 191, joista Oulussa on 78.  Raahessa tartuntoja on 23, Limingassa 16 ja Kempeleessä 10.

Tyrnävällä uusia tartuntoja todettiin kahdeksan. Ylivieskassa, Pyhäjoella ja Kalajoella on kaikissa seitsemän tartuntaa, viisi tartuntaa on puolestaan Kuusamossa, Nivalassa ja Siikajoella.

Kärsämäellä ja Lumijoella raportoitiin neljästä uudesta tartunnasta, Sievissä ja Haapavedellä tapauksia on kolme molemmissa. Kaksi tartuntaa löytyi Utajärvellä, yhden tartunnan paikkakuntia ovat Muhos, Oulainen, Pudasjärvi ja Taivalkoski.

Oulun yliopistollisessa sairaalassa on hoidettavana 21 koronapotilasta oyskorona-sivuston mukaan. Määrä on kaksi vähemmän kuin keskiviikkona.

THL kertoo, että OYSin  erityisvastuualueella on tehohoidossa 10 koronapotilasta. Erikoissairaanhoidon osastoilla on 26 koronapotilasta ja perusterveydenhuollon osastolla 24 koronaan sairastunutta.

OYSin erityisvastuualueeseen kuuluvat Pohjois-Pohjanmaan, Kainuun, Länsi-Pohjan ja Lapin sairaanhoitopiirit sekä Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kunta yhtymä.