Joko luit: Len­to­pal­lo­kent­tien vä­ri­läis­kä Ol­li-Pek­ka Ojan­si­vu on muh­keas­sa tur­kis­sa vii­let­tä­vä häm­men­tä­jä, ros­ka­pönt­tö ja Perttu Hy­vä­ri­sen ma­na­ge­ri: "Sanoin suo­raan, että olen ihan paska"

Ruka Nordic: Katso kuvat ja palaa Rukan maail­man­cu­pin ki­sa­tun­nel­miin

Pääkirjoitus: Nis­sin­vaa­ra sai jou­lu­lah­jat etu­kä­teen – ei vain uutta koulua, vaan myös kevyen lii­ken­teen väylä Kit­kan­tiel­tä kylään

Mainos: Tutustu Koillissanomat Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Posio val­mis­tau­tuu isoon har­ras­ta­ja­teat­te­ri­väen ta­pah­tu­maan – "Kyl­lä­hän tämä on mer­kit­tä­vä ta­pah­tu­ma Po­siol­le ja tuo samalla kuntaa esille myös kult­tuu­ri­paik­ka­kun­ta­na"

Posio isännöi marraskuussa isoa Kouta -teatteritapahtumaa. Pohjoisen harrastajateatteriväki kokoontuu Posiolle 18.-20. 11. esityskatselmukseen, johon otetaan hakemusten perusteella mukaan 5-8 harrastajateatteriesitystä.

– Viikonlopun mittaisilla teatterifestareilla ryhmät saavat ammattilaisraadin rakentavan palautteen esityksistään, näkevät muiden harrastajien esityksiä, pääsevät virkistymään ja oppimaan uutta harrastuksen parissa, tapahtumatuottaja Anne Niskanen Suomen Harrastajateatteriliitosta kertoo.

Teatteritapahtuman paikallisina järjestäjinä toimivat Pomppa-teatteri, Posion Näyttämö ja Eläkeliiton Posion yhdistys.

– Kyllähän tämä on todella valtavan iso ja merkittävä tapahtuma Posiolle, ja tuo samalla kuntaa esille myös kulttuuripaikkakuntana, Pertti Udd Pomppa-teatterista sanoo.

Lue digiä _3 kk vain 1 kk hinnalla_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.