Viikonvaihde: Ko­rouo­man pio­nee­rin mat­kas­sa Rus­keal­la vir­ral­la

Menot: Nappaa tästä vinkit Koil­lis­maan me­noi­hin

Toimittajalta: Oman alan va­lit­se­mi­nen voi olla ta­sa­pai­not­te­lua in­to­hi­mon ja käy­tän­nön vä­lil­lä.

Mainos: Koillissanomat Digi talvitarjouksena 5 kk nyt vain 38,70 €! Tilaa tästä

Tilaajille

Posion Py­rin­nön Veikko Huus­ko­nen kol­man­nek­si ran­kas­sa kahden päivän Suomen Tun­tu­ri­suun­nis­tuk­ses­sa Kii­lo­pääl­lä – Kuu­sa­mon Erä-Veik­ko­jen Mikko Tahkola voitti suo­si­tun kun­to­sar­jan

Posion Pyrinnön Veikko Huuskonen sijoittui kolmanneksi viikonloppuna Kiilopään seudulla järjestetyssä Suomen Tunturisuunnistuksessa henkilökohtaisessa kilpailussa miesten pääsarjassa (HA).

Ykkönen oli Team Inlookin Eero Aittolampi ja kakkonen Rasti-Lukon Janne Ala-Äijälä. Huuskosen ero Aittolampeen oli yhteisajassa runsaat 34 minuuttia. Tuloksen sai kymmenen kilpailijaa. Kaksipäiväisessä kisassa matkana oli lauantaina 19,3 ja sunnuntaina 18,2 kilometriä.

Pyrinnön joukkue Antti Häkämies ja Tommi Lavonen oli sekin kolmas parikilpailujen miesten pääsarjassa (H21A). Voiton vei Kummola Racing 1 (Kalle Liukkonen, Juho Westerlund) ja toinen oli Ilo-tovit 1 (Otto Itkonen, a Vili Sipilä). Posion Pyrinnön joukkueen ero voittajaan oli noin 32 minuuttia.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ma, ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Päivittäiset uutiset sähköpostiisi