Viikonvaihde: Ko­rouo­man pio­nee­rin mat­kas­sa Rus­keal­la vir­ral­la

Menot: Nappaa tästä vinkit Koil­lis­maan me­noi­hin

Toimittajalta: Oman alan va­lit­se­mi­nen voi olla ta­sa­pai­not­te­lua in­to­hi­mon ja käy­tän­nön vä­lil­lä.

Mainos: Koillissanomat Digi talvitarjouksena 5 kk nyt vain 38,70 €! Tilaa tästä

Tilaajille

Suun­nis­tus­ki­soil­le pal­kin­to­tont­ti Ki­rin­tö­vaa­ras­ta – Tontti ar­vo­taan kaik­kien Koil­lis­maan Ras­ti­päi­vil­le saa­pu­vien pih­ka­nis­ko­jen kesken

Posion kunnanhallitus päätti lahjoittaa Koillismaan Rastipäiville 2 000 euron arvoisen palkintotontin Kirintövaarasta. Tontti arvotaan kaikkien tapahtumassa kilpailleiden kesken. Paikalle odotetaan aiempien vuosien kokemuksella noin 300-400 suunnistusmatkailijaa ympäri Suomea. Suunnistustapahtuman järjestää Posion Pyrintö 21.-23. heinäkuuta.

Kunnanhallitus toteaa, että tontin lahjoittaminen on oiva markkinointiteko Posion kunnalle ja samalla kunta saa näkyvyyttä myös suunnistajien keskuudessa.

Posion Pyrintö on järjestänyt tapahtuman viime vuosina yhdessä Kuusamon Erä-Veikkojen kanssa. Tänä vuonna kisat järjestetään kolmipäiväisenä tapahtumana ainoastaan Posiolla. Tapahtuman kisakeskus on Lomakeskus Himmerkissä.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ma, ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Päivittäiset uutiset sähköpostiisi