Tuomio: Nis­sin­vaa­ran koulun suun­nit­te­li­ja va­hin­gon­kor­vauk­seen van­has­ta suun­nit­te­lu-ura­kas­taan

Joko luit: Pal­lo-Kar­hu­jen edustus aloit­taa jo pian val­mis­tau­tu­mi­sen ensi kauteen – Kai Puonti jatkaa pää­val­men­ta­ja­na

Toimittajalta: Onko di­gi­ta­li­saa­tio hyvä vai huono asia?

Mainos: Koillissanomat Digi talvitarjouksena 5 kk nyt vain 38,70 €! Tilaa tästä

Tilaajille

Tältä näyttää Tai­val­kos­ken kir­kon­ky­län ala­kou­lun re­mon­toi­duis­sa ti­lois­sa, joihin pääs­tiin lu­ku­kau­den verran myö­häs­sä – "Koko ajan tässä ollaan varp­pei­sil­laan koronan takia"

Taivalkosken kirkonkylän alakoulu aloitti maanantaina kevätlukukauden pitkästä aikaa saman katon alla. Peruskorjatut tilat nimittäin otettiin käyttöön. Muuttoruljanssi oli 23. joulukuuta alkaneen ja sunnuntaina päättyneen joululoman aikana.

Alakoulussa, joka on osa Taivalkosken yhtenäistä peruskoulua, työskentelee noin 250 oppilasta ja noin 30 aikuista. Alakouluun kuuluu 1.–6. luokkien yleisopetus, luokkamuotoinen erityisopetus ja harjaantumisopetus. Tiloissa on myös alakoulun kanslia ja perusopetuksen apulaisrehtorin toimisto.

Koulurakennuksessa tehtiin peruskorjauksia kolmessa vaiheessa, niin että ne vaikuttivat opetus- ja tilajärjestelyihin neljän vuoden ajan. Syyslukukaudella opetusryhmiä oli viimeisen vaiheen takia väistötiloissa yläkoulun puolella, entisen ammattikoulun ruokalassa ja pihalla olevassa konttiluokassa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ma, ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Päivittäiset uutiset sähköpostiisi