Juuri nyt: Pölkky hukkasi mah­dol­li­suu­ten­sa 3-0-voit­toon Hä­meen­lin­nan noustua kol­man­nes­sa erässä takaa ohi, nel­jän­nen erän voiton myötä pisteet jäivät kui­ten­kin Kuu­sa­moon

Joko luit: Matti Suur-Ha­ma­ri Linnan juhliin kol­mat­ta kertaa – kil­pa­uran­sa päät­tä­nyt pa­ra­lu­mi­lau­tai­li­ja ryhtyi ur­hei­lu­vä­li­ne­myy­jäk­si: "Olen opet­te­le­mas­sa ta­val­li­sen ihmisen arkea"

Mainos: Koillissanomien joulutarjous: Koillissanomat Digi + Lehti 2 kk vain 35 euroa, tilaa tästä!

THL: Suo­mes­sa todettu 540 uutta ko­ro­na­vi­rus­tar­tun­taa – Poh­jois-Poh­jan­maal­la 36 uutta tar­tun­ta­ta­paus­ta, joista 24 Oulussa

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä on todettu 36 kappaletta uusia tartuntoja, joista 24 on Oulussa. Kuvituskuva.
Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä on todettu 36 kappaletta uusia tartuntoja, joista 24 on Oulussa. Kuvituskuva.
Kuva: Toni Länkinen

Terveyden- ja hyvinvoinnin laitoksen mukaan Suomessa on todettu 540 uutta koronavirustartunta. Koko maassa on todettu tähän mennessä epidemian aikana 26 422 koronavirustartuntaa.

Pohjois-Pohjanmaalla on todettu 36 kappaletta uusia tartuntoja, joista 24 on Oulussa, kolme Kempeleessä, kolme Nivalassa, kaksi Ylivieskassa, yksi Alavieskassa, yksi Raahessa ja yksi Kalajoella. Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä on todettu THL:n mukaan tähän mennessä 1059 koronavirustartuntaa.

Oulun yliopistollisessa sairaalassa on tällä hetkellä kuusi henkilöä hoidossa koronavirustaudin vuoksi. Edellisten 14 vuorokauden aikana Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin alueella on todettu 437 uutta tartuntaa.

THL:n mukaan Lapin sairaanhoitopiirissä on todettu kuusi uutta tartuntaa. Niistä viisi on Rovaniemellä. Länsi-Pohjan sairaanhoitopiirissä on todettu yksi uusi koronavirustartunta Torniossa.

Kainuussa on todettu kaksi uutta koronavirustartuntaa, joista yksi uusi on todettu Kajaanissa. Toinen tapaus on Puolangalla, joka on nyt noussut THL:n koronakartalle viidellä tapauksella epidemian aikana.

Keskiviikkoon mennessä koronaviruksen aiheuttamaan tautiin oli epidemian alusta saakka kuollut Suomessa 408 henkilöä.

Juttua muokattu 3.12. klo 16.53: Lisätty Puolanka, Kalajoki ja Alavieska.