TOIMITTAJALTA: Len­to­pal­lo­ke­vään rat­kai­su­het­ket lä­hes­ty­vät – Pölkky Kuu­sa­mon vä­him­mäis­ta­voit­tee­na run­ko­sar­jas­sa pitää olla kol­man­nen sijan säi­lyt­tä­mi­nen

Mainos: Tilaa Koillissanomat Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 3 kk 35,70 € + 2 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Kolumni
Tilaajille

Toi­mit­ta­jal­ta: Vahva ta­lous­kaan ei kanna, ellei ole elin­voi­maa – Voisiko Posio ra­ken­taa jonkun sortin vir­tuaa­li­ses­ti toi­mi­van ke­hit­tä­mis­kes­kuk­sen van­hoi­hin Postin ti­loi­hin?

Posion kunnan sekä Posion seurakunnan talouden tunnusluvut kertovat talouspohjan säilyvän ensi vuoteen siirtyessä kohtalaisen terveenä molemmilla tahoilla. Myös suunnitelmat vuosien 2024–2025 osalta osoittavat, että tilanne talouden puolesta on pysymässä kohtuullisen vahvana.

Hyvä niin, vahvan talouden pohjalta on paljon parempi tehdä kehittämistoimia tuleville vuosille kuin että jos rämmittäisiin talouskurjimuksessa.

Mutta, vahva talouskaan ei kanna, ellei ole elinvoimaa. Mistä siis elinvoimaa saadaan Posiolle? Kaikkein tärkeimpänä elinvoiman luomisessa ja keskiössä ovat mielestäni ehdottomasti uusien työpaikkojen luominen, uusien aloittavien yrityksien saaminen Posion maaperälle tai Posiolla jo toimivien yrityksien laajentuminen.

Lue digiä _3 kk vain 1 kk hinnalla_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.